Vet du med säkerhet att ditt samboförhållande håller för evigt?

Kärleken må vara blind, men du behöver inte vara det!

Trots att du kanske känner dig säker på att ditt samboförhållande håller är det nyttigt att veta vad lagen säger om samboförhållandet, dina rättigheter och skyldigheter.

Jurist Berndt Holmströms webbkurs om samboreglerna kan spara dig massor med pengar och tid. Han hjälper dig att förstå lagens krumelurer och du kan fokusera på det som är viktigt för dig! Läs Berndt Holmströms CV här.

“Jag har haft flera kunder där ett längre samboförhållande har slutat i skilsmässa, och där man sedan inte kunnat komma överens om hur egendomen skall delas. Du vill väl inte sätta tusentals euro på att reda ut om du får hålla det hus du fått i arv efter dina föräldrar? Din f.d. sambo påstår kanske att han reparerat på huset och skall ha ersättning för det?”

Ett tydligt samboavtal – som skall skrivas  medan du ännu talar med din sambo – är enkelt att göra men räddar dig från både onödiga tårar och höga kostnader. Efter att du lyssnat på den tydliga kursen vet du hur du skall göra för att sova gott om natten.

Här köper du   Berndt Holmströms unika webbkurs som behandlar samboreglerna. Du får också några modeller över hur ett samboavtal kan se ut – även om det alltid lönar sig för dig att låta en sakkunnig göra den slutliga texten.

Denna webbkurs  är unik i Svenskfinland!

“I ett fall blev det långa och dyra förhandlingar över i vilken mån den ena parten hjälpt eller inte hjälpt den andra i hans affärsverksamhet, och om det var meningen att det skulle räknas ersättning för detta.”

“Eller det klassiska: Vem av parterna har betalat mera för att sköta familjens ekonomi? Vilket är mera värt, att sköta barnen hemma eller betala räkningarna?”

Har du ett klart avtal om de här frågorna kan lösningen inte ifrågasättas, trots att  känslorna kallnat.

Samboregler, PRIS nu bara 69 euro!

Du får inte en lika bred utredning av samboreglerna genom att läsa böcker eller ens nödvändigtvis av en dyr jurist. Slösa inte bort din tid på att försöka förstå en juridisk bok, välj istället mina klara föreläsningar. Du kan lyssna på dem om och om igen, var och när du vill. Du behöver bara nätförbindelse och din smarttelefon, iPad eller dator.

Nu tror du att detta kostar skjortan?

Fel!

Med tanke på att det i första hand är unga människor utan större inkomster som behöver kursen, är priset på en rimlig nivå.  

Specialpris just nu är 69 euro (normalt 89 euro) – billigare än en helkväll ute!

Du kan köpa kursen för så lite som c 13,77 euro per månad (6 mån avbetalning).
Välj alternativet “Mash-avbetalning” i kassan. 

Köp nu till specialpris!

Kampanjpriset gäller bara en begränsad tid. På allmän begäran har rabattpriset förlängts till slutet av mars månad, du har alltså tid till den 31.3.2018 att göra ett förmånligt köp.

Tänk på att hos en jurist kan värdet på den här informationen lätt stiga upp till över 500 euro för samma uppgifter och du får nu detta för nästan en tiondedel.

Du som beställer kursen får också inbjudan till min slutna kurs-Facebook-grupp  där du kan diskutera intressanta frågor.

 

 

 

Berndt Holmström

vicehäradshövding

P.S. Jag ger dig min personliga garanti, är du inte nöjd med kursen har du trettio dagar tid att ångra dig. Ditt köp är alltså helt riskfritt!

Klicka här och lyssna på kursen redan i dag!

Kursdeltagarna berättar: