Äktenskapsförord

(2 kundrecensioner)

29,00

Nedsatt pris 29 e (tid 89 e)
Kanske du alltid har funderat över vad ett äktenskapsförord egentligen betyder? Jag rätar ut alla frågetecken och både ritar och berättar hur det fungerar.. Här får du en klar och enkel förklaring som du lätt förstår. Jag rätar ut alla frågetecken och både ritar och berättar hur det fungerar.H

 

Beskrivning

Nedsatt pris 29 euro (tid. 89 e)

Äktenskapsförord i praktiken

 

Kanske du alltid har funderat över vad ett äktenskapsförord egentligen betyder? Eller är du på väg att gifta dig?

Eller kanske du är gift men har funderat om ni skulle ha nytta av att skriva ett äktenskapsförord?

Här får du en klar och enkel förklaring som du lätt förstår. Jag rätar ut alla frågetecken och både ritar och berättar hur det fungerar.

I paketet ingår:

 1. En föreläsning om äktenskapsförord, där jag också ritar på tavlan för att klargöra hur det fungerar
 2. Exempel på äktenskapsförordstexter, både enkel och komplicerad samt upphävande  (3 st) och ansökan till magistraten som du kan ladda ned

 

Dina köpta filmer kommer som s.k. streamade videon under fliken “Mina inköpta kurser”, ungefär som en YouTube video men från en säkrare källa, Vimeo.
Du behöver alltså
inte ladda ned något till din dator och du får heller ingen CD-skiva med posten. Du kan se på kurserna både från en dator, en padda
och en telefon. Därför är det viktigt att du skapar ditt inloggningsnamn och ett lösenord när du gör din beställning.

Vid köp av flera än en föreläsningar erhålles en 10 % rabattkupong för inköp av flera kurser, giltig i 90 dagar från köpet av den första videon.

Alla kursdeltagare får om de önskar gratis tillgång till en sluten diskussionsgrupp på Facebook där frågor kan ställas. Förutsätter att köparen har ett Facebook-konto

 

 

2 recensioner av Äktenskapsförord

 1. Marie Koskinen (verifierad ägare)

  Om du funderar på äktenskapsförord så rekommenderar jag kursen som ger dig grunderna för hur man gör äktenskapsförord, samt vägledning hur det fungerar och vad det innebär.

 2. Joleen Schiffman

  Mitt namn är Nathalie Pedersen och jag är kommunikationsansvarig på PointOFLAW. Vi är en digital marknadsplats för juridiska tjänster och det vi erbjuder är en möjlighet för er att erbjuda era tjänster digitalt genom vår plattform.
  Vi håller just nu på med registrering och inmatning av tjänster vilket vi fram tills lansering kommer att erbjuda kostnadsfritt. Därför vill vi erbjuda er möjligheten att få hjälp med registrering och digitalisering helt kostnadsfritt.
  Vad har ni för nytta av att digitalisera? Jo, ni ökar er geografiska räckvidd, synlighet och får möjligheten att effektivisera ert arbete. Skulle det vara av intresse för er får ni gärna höra av er så kan jag berätta mer.
  Med vänlig hälsning,
  Nathalie Pedersen
  [email protected]

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *